Student Support Centre

Trainingen en workshops

Het Student Support Centre biedt je de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan onderstaande trainingen en workshops. Let op: schrijf je je in, dan rekenen we op jouw komst.

Mocht de trainng van jouw keuze al vol zijn, schrijf je dan in op de geïnteresseerdenlijst. We nemen dan contact met je op als er nieuwe data aan de planning worden toegevoegd.

Agenda

Filter op locatie:

Carrièreontwikkeling

Moet je een stageplaats zoeken of studeer je bijna af en wil je gaan werken? Dan is de kans groot dat je op een functie gaat solliciteren. In de training Solliciteren krijg je veel informatie over het sollicitatieproces en ga je actief met de verschillende onderdelen aan de slag.

Doel & inhoud
De training Solliciteren bestaat uit drie modules:
Module 1: Vind jouw werkgever! In deze module onderzoek je wie je bent en welke werkgever bij jou past. Je brengt in kaart wat jij zoekt in werk en je maakt een arbeidsmarktanalyse van een werkgever die jou aanspreekt.
Module 2: Netwerken en LinkedIn. Netwerken is een effectieve en inspirerende manier om zicht te krijgen op de arbeidsmarkt en in contact te komen met jouw toekomstige werkgever. Je maakt een pitch die je kunt gebruiken in netwerkgesprekken en op LinkedIn.
Module 3: Cv en sollicitatiebrief schrijven. We bespreken de do’s en don’ts bij het opstellen van een cv en het schrijven van een sollicitatiebrief. Hoe ziet een overzichtelijk cv eruit en hoe zorg je ervoor dat jouw brief de sollicitatiecommissie overtuigt?

Sessies

Maandag 12 mei, 09:00 - 12:00 uur
Maandag 26 mei, 09:00 - 12:00 uur

Trainers

Jarst Frans, Maaike-Louise Bakker

Twijfel je over je huidige studie of ben je gestopt? Of ben je je aan het oriënteren op jouw minorkeuze of zoek je naar een passende vervolgopleiding? Voordat je naar (nieuwe) mogelijkheden gaat kijken, is het belangrijk om eerst te weten wie jij als persoon bent. Tijdens de workshop studiekeuze breng je door verschillende opdrachten jouw interesses, kwaliteiten, drijfveren en waarden in kaart. Op deze manier krijg je een duidelijker beeld van wat bij jou past. Vervolgens kijken we naar opleidingen en functies die hier goed op aansluiten. Zo leer je bewust te kiezen voor een studie die echt bij jou past.
De workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten en is gratis, ook als je je dit studiejaar hebt uitgeschreven bij de HU. De workshop wordt aangeboden op locatie van de HU op het Utrecht Science Park. 


Sessies

Maandag 12 mei, 10:00 - 12:00 uur
Maandag 19 mei, 10:00 - 12:00 uur
Maandag 26 mei, 10:00 - 12:00 uur

Trainers

Orit Ben-Michael, Renske Krijnen

Studeren met een ondersteuningsbehoefte

Studeren met AD(H)D kan een uitdaging zijn. Je vindt je opleiding leuk en je wilt graag. Maar ondanks dat kan het studeren soms best pittig zijn!
In deze training word je meegenomen in het proces van studeren met AD(H)D. Je gaat hierin samen met anderen ontdekken wat je zelf kunt doen om het studeren gemakkelijker te maken. Om dit te kunnen ontdekken is het ook belangrijk om te begrijpen wat er nu eigenlijk in je brein gebeurt op het moment dat je bijvoorbeeld je concentratie verliest of wanneer ineens alle energie en motivatie verdwenen is. Je bent hierin niet alleen! De training wordt verzorgd door een ervaringsdeskundige trainer.
  
Doel en inhoud:
  • Inzicht krijgen in wat voor uitwerking AD(H)D heeft op jouw unieke studeerproces
  • Vaardigheden in plannen & uitvoeren
  • Omgaan met stress en energieverdeling
  • Eigenwaarde en zelfbeeld bij AD(H)D
  • Studeer-omgeving en prikkel-behoefte
  • Hulp vragen
 
In deze training ga je op zoek naar wat jij (nog) kunt leren over deze onderwerpen. Welke handvatten en tools kun jij gebruiken om het studeren met AD(H)D gemakkelijker te maken?
 
Voorwaarden:
Voor een succesvolle deelname is het belangrijk om de bereidheid en beschikbaarheid te hebben om aan alle trainingen deel te nemen. Ga dus goed na of je de aankomende periode hiertoe in staat bent. De training wordt in principe iedere periode aangeboden.
 
De training bestaat uit vijf momenten. Je schrijft je dus in voor de hele reeks.

Sessies

Woensdag 14 mei, 09:30 - 11:30 uur
Woensdag 21 mei, 09:30 - 11:30 uur
Woensdag 28 mei, 09:30 - 11:30 uur
Woensdag 4 juni, 09:30 - 11:30 uur
Woensdag 11 juni, 09:30 - 11:30 uur

Trainer

Caspar Barkey

Sta jij wel eens voor uitdagingen tijdens je studie door dyslexie? Kom dan naar onze informatieve en interactieve bijeenkomst: Succesvol studeren met Dyslexie.
 
Wat kun je verwachten tijdens deze bijeenkomst:
-Je hoort over de hulpmiddelen die er binnen de HU zijn
-Je kunt ervaringen uitwisselen met andere studenten
-Je krijgt praktische tips bij het schrijven van teksten
-Je krijgt tips om sneller teksten te lezen
-Je staat stil bij de unieke talenten en voordelen die dyslexie kan bieden



Studeren met autisme (ASS) kan best lastig zijn. Soms loop je hierdoor tegen problemen aan. Daarin ben je niet de enige. Samen met andere studenten met autisme leer je in de training om beter om te gaan met je autisme tijdens je studie.
 
Doelen
Omgaan met moeilijkheden die je ervaart, uitwisselen van ervaringen met andere studenten met autisme en het ontwikkelen van een persoonlijke studieaanpak die je blijvend kan helpen.
 
Inhoud
In vijf interactieve sessies van 1,5 uur krijg je antwoord op de volgende vragen en oefen je met een studiewerkwijze zie bij jou past:
  • Motivatie: wat is mijn motivatie voor de studie en hoe houd ik die vast?
  • Plannen: hoe help ik mezelf overzicht te bewaren over mijn studietaken? Hoe stel ik prioriteiten?
  • Uitstelgedrag: welke handvaten kunnen mij helpen om daadwerkelijk aan de slag te gaan?
  • Effectief studeren: hoe bestudeer ik de studiestof zo dat ik de kennis kan toepassen en reproduceren?
  • Samenwerken: wat zijn mijn sterke en zwakke kanten in samenwerking en hoe pak ik lastige situaties aan?

Let op! Zorg ervoor dat je tijdens de training op een rustige plek kunt zitten en een werkende geluidscamera en microfoon hebt. Het is een interactieve training waarbij aanwezigheid met beeld en geluid zeer gewenst is. Mocht dat voor jou te onprettig zijn dan graag vooraf even contact opnemen met de trainer via martijn.vanhouwelingen@hu.nl

 

Sessies

Vrijdag 25 april, 09:30 - 11:00 uur
Vrijdag 2 mei, 09:30 - 11:00 uur
Vrijdag 16 mei, 09:30 - 11:00 uur
Vrijdag 23 mei, 09:30 - 11:00 uur
Vrijdag 30 mei, 09:30 - 11:00 uur

Trainer

Martijn van Houwelingen

Studievaardigheden

Leren is pittig (!) en dat mag gezegd worden. Je wilt beter presteren en voor je gevoel kan je dat wel, maar het ontbreekt je aan tips die werken. De manier van vroeger werkt niet meer of je twijfelt of het wel de juiste manier is. En laten we wel zijn, er is zo veel meer dan alleen studeren. En jij moet alles maar combineren en tegelijk presteren. Maar hoe combineer je alles met elkaar? Want er is niemand die je vertelt hoe je sneller en beter leert, hoe je voorkomt dat je geen zin hebt of wat je kan doen om niet meer afgeleid te raken. Als je dit herkent, dan is er een grote kans dat jij verkeerd leert en dat jij (veel!) meer kan bereiken dan je nu laat zien.

Doel & inhoud
Wij zijn de Leren Hoe Je Moet Leren training gestart om studenten te helpen beter te leren. Wij geloven dat studenten betere cijfers in minder tijd kunnen behalen met veel minder stress, niet door hard te werken maar slim te werken. Er is de afgelopen jaren door onderzoek veel bekend geworden over het menselijk brein, en ze ontdekten dat we onze eigen mogelijkheden enorm onderschatten. We behandelen:
  • De meest efficiënte leerstrategieën (en hoe je deze toepast)
  • Wat je voor, tijdens en na een (online) les moet doen voor betere cijfers
  • Hoe je uitstelgedrag voorkomt en studeert waar en wanneer je wilt
  • Hoe je urenlang focust en nooit meer afgeleid raakt
  • De werking van het brein tijdens het studeren
  • Hoe je met snellezen je leestijd halveert
  • Hoe je moet plannen en nooit meer iets vergeet
  • Hoe je een (kennis-)tentamen voorbereidt en maakt
  • Hoe je het schrijven van verslagen aanpakt

    Sessies

    Woensdag 7 mei, 09:30 - 11:00 uur
    Woensdag 14 mei, 09:30 - 11:00 uur
    Woensdag 21 mei, 09:30 - 11:00 uur
    Woensdag 28 mei, 09:30 - 11:00 uur
    Woensdag 4 juni, 09:30 - 11:00 uur

    Trainer

    Sjirk Zijlstra

    Herken je dat? Dat knagende gevoel van onzekerheid tijdens het leren, het afstuderen of je stage? Onzekerheid kan heel vervelend zijn en je zelfs verlammen. In deze training leer je jouw onzekerheid te erkennen, herkennen en positief in te zetten zodat je er gebruik van kunt maken in je studie, werk en leven. Wil jij dat ook? Meld je dan aan voor de training Maak werk van je onzekerheid!

    Doel & inhoud
    Deze training helpt je om jouw onzekerheid productief te maken. De trainers gaan met jou en de andere deelnemers aan de slag. We kijken naar wat onzekerheid is, welke functie onzekerheid heeft, wat jouw onzekerheid kan triggeren, hoe jouw onzekerheid eruit ziet en welke acties jij kunt doen zodat je je alarmbellen tot zwijgen brengt. Zo ontdek jij hoe jij jouw onzekerheid productief kunt maken.




    Sessie

    Vrijdag 20 juni, 09:30 - 13:00 uur

    Trainers

    Femke Noordhoek, Sarah Hennekes

    Heb je dat gevoel dat je voorbereiding op de tentamens beter kan? En wil je graag meer tentamens succesvol afronden en minder herkansingen? Dan kan deze workshop uitkomst bieden. Met het maken van een mooie planning, het behalen van een betere focus en het gebruiken van bewezen studiemethodes geloven wij dat je meer uit jezelf kan halen en de resultaten krijgt die je verdient. In deze crash course van 3 uur krijg je een selectie van materialen uit de cursus Leren Moet Je Leren van het Student Support Centre aangevuld met specifieke inzichten die je helpen bij het maken van tentamens.

    Doel & Inhoud
    Het doel van deze workshop is om je de handvatten te geven die jou in staat stellen de resultaten te halen die je verdient. Niet door je veel meer te laten leren, maar door slimmer te leren. Een belangrijk onderdeel van het behalen van een tentamen is de voorbereiding en je manier van leren. We laten zien waarom bewezen studiemethodes kunnen helpen. Vervolgens geven we je stap voor stap protocollen om deze thuis toe te passen. Met als resultaat dat je aan het einde van de workshop een uitgewerkte planning hebt voor de laatste 2 weken tot het punt dat je het tentamen met een glimlach inlevert. De materialen kan je meenemen en bij elk tentamen opnieuw gebruiken.
    In de workshop komen o.a. de volgende onderdelen aan bod:

    ·       Welke verschillende leerstrategieën er zijn
    ·       Hoe je twee weken lang focust en niet meer afgeleid raakt
    ·       Wat de meest vergeten stap is bij het leren voor een tentamen (en hoe je deze toepast)
    ·       De manier om elk tentamen voor te bereiden (met behulp van een voor jou opgestelde checklist)
    ·       Hoe je minder stress ervaart tijdens het tentamen (en meer plezier)
    ·       De beste manier om je timing en focus tijdens het tentamen te behouden.

    Tijdens de sessie zelf is er ruimte om in te gaan op jouw specifieke vragen. Bedenk daarom van te voren wat je graag zou willen leren in deze workshop. 
     
     

    Sessie

    Dinsdag 3 juni, 10:00 - 13:00 uur

    Trainer

    Sjirk Zijlstra

    Presenteren, spreken voor een groep, kan behoorlijk spannend zijn. Vind jij het lastig om voor (grote) groepen te presenteren? Roept het veel spanning bij je op om het woord te nemen in een groep? De training Presenteren vol vertrouwen biedt je de handvatten om met meer plezier en minder spanning een presentatie te geven.

    Doel en inhoud
    Tijdens de training werk je met andere studenten samen aan je presentatievaardigheden. We verkennen met elkaar hoe je een presentatie opbouwt en wat belangrijk is om vooral wel en vooral niet te doen als je voor een groep staat. Leren omgaan met de spanning die spreken voor een groep oproept, is één van de belangrijkste doelen van de training. Op welke manier uit de spanning zich bij jou en hoe kun je hiermee omgaan? In de training werken we aan het kweken van vertrouwen in spreken voor een groep.

    Sessies

    Woensdag 28 mei, 14:00 - 16:30 uur
    Woensdag 11 juni, 14:00 - 16:30 uur
    Woensdag 18 juni, 14:00 - 16:30 uur

    Trainer

    Dineke de Groot

    Presenteren, spreken voor een groep, kan behoorlijk spannend zijn. Vind jij het lastig om voor (grote) groepen te presenteren? Roept het veel spanning bij je op om het woord te nemen in een groep? De training Presenteren vol vertrouwen biedt je de handvatten om met meer plezier en minder spanning een presentatie te geven.

    Doel en inhoud

    Tijdens de training werk je met andere studenten samen aan je presentatievaardigheden. We verkennen met elkaar hoe je een presentatie opbouwt en wat belangrijk is om vooral wel en vooral niet te doen als je voor een groep staat. Leren omgaan met de spanning die spreken voor een groep oproept, is één van de belangrijkste doelen van de training. Op welke manier uit de spanning zich bij jou en hoe kun je hiermee omgaan? In de training werken we aan het kweken van vertrouwen in spreken voor een groep.





    Sessies

    Maandag 12 mei, 11:00 - 13:00 uur
    Maandag 19 mei, 11:00 - 13:00 uur
    Maandag 26 mei, 11:00 - 13:00 uur
    Maandag 2 juni, 11:00 - 13:00 uur

    Trainer

    Andrea van Zuuk

    Taal en Communicatie

    Werk je op dit moment aan je bachelor scriptie of een andere opdracht voor je opleiding waarvoor je veel moet schrijven? Vind je het hierbij lastig om overzicht te houden en gemotiveerd te blijven? Je bent niet de enige! Om jou te helpen bieden we vanuit Taalsupport van het Student Support Centre de Schrijfdagen aan. 

    Ben je het zat om alleen achter je laptop te zwoegen? Heb je behoefte aan meer structuur in je dag en je hoofd? Wil je tips, persoonlijke coaching en inspiratieworkshops om een flinke slag te maken? Dan zijn de schrijfdagen zeker iets voor jou.  

    Inhoud
    Samen met andere studenten ga je een dag aan de slag met je eigen tekst. We starten de dag gezamenlijk op en aan het einde van dag sluiten we gezamenlijk af. In de lunchpauze is er ter inspiratie een inhoudelijke of een ontspannende workshop. Verder krijg je hulp van getrainde schrijfcoaches die je kunnen coachen en ondersteunen.  

    Voor wie?
    Je werkt tijdens de Schrijfdag aan een schrijfopdracht waarvoor je de hele dag kunt gebruiken. Er zijn 3 Schrijfdagen achter elkaar, je kunt je inschrijven voor 1 dag of voor meerdere dagen.
    Let op: de coaches bieden geen correctieservice voor spelling en grammatica, maar kunnen wel hulp bieden bij bijvoorbeeld het begrijpen en plannen van je opdracht en het structureren van je tekst.


    Sessie

    Dinsdag 20 mei, 09:00 - 17:00 uur

    Trainer

    Lennart Vonk

    Werk je op dit moment aan je bachelor scriptie of een andere opdracht voor je opleiding waarvoor je veel moet schrijven? Vind je het hierbij lastig om overzicht te houden en gemotiveerd te blijven? Je bent niet de enige! Om jou te helpen bieden we vanuit Taalsupport van het Student Support Centre de Schrijfdagen aan. 

    Ben je het zat om alleen achter je laptop te zwoegen? Heb je behoefte aan meer structuur in je dag en je hoofd? Wil je tips, persoonlijke coaching en inspiratieworkshops om een flinke slag te maken? Dan zijn de schrijfdagen zeker iets voor jou.  

    Inhoud
    Samen met andere studenten ga je een dag aan de slag met je eigen tekst. We starten de dag gezamenlijk op en aan het einde van dag sluiten we gezamenlijk af. In de lunchpauze is er ter inspiratie een inhoudelijke of een ontspannende workshop. Verder krijg je hulp van getrainde schrijfcoaches die je kunnen coachen en ondersteunen.  

    Voor wie?
    Je werkt tijdens de Schrijfdag aan een schrijfopdracht waarvoor je de hele dag kunt gebruiken. Er zijn 3 Schrijfdagen achter elkaar, je kunt je inschrijven voor 1 dag of voor meerdere dagen.
     Let op: de coaches bieden geen correctieservice voor spelling en grammatica, maar kunnen wel hulp bieden bij bijvoorbeeld het begrijpen en plannen van je opdracht en het structureren van je tekst.


    Sessie

    Woensdag 21 mei, 09:00 - 17:00 uur

    Trainer

    Lennart Vonk

    Werk je op dit moment aan je bachelor scriptie of een andere opdracht voor je opleiding waarvoor je veel moet schrijven? Vind je het hierbij lastig om overzicht te houden en gemotiveerd te blijven? Je bent niet de enige! Om jou te helpen bieden we vanuit Taalsupport van het Student Support Centre de Schrijfdagen aan. 

    Ben je het zat om alleen achter je laptop te zwoegen? Heb je behoefte aan meer structuur in je dag en je hoofd? Wil je tips, persoonlijke coaching en inspiratieworkshops om een flinke slag te maken? Dan zijn de schrijfdagen zeker iets voor jou.  

    Inhoud
    Samen met andere studenten ga je een dag aan de slag met je eigen tekst. We starten de dag gezamenlijk op en aan het einde van dag sluiten we gezamenlijk af. In de lunchpauze is er ter inspiratie een inhoudelijke of een ontspannende workshop. Verder krijg je hulp van getrainde schrijfcoaches die je kunnen coachen en ondersteunen.  

    Voor wie?
    Je werkt tijdens de Schrijfdag aan een schrijfopdracht waarvoor je de hele dag kunt gebruiken. Er zijn 3 Schrijfdagen achter elkaar, je kunt je inschrijven voor 1 dag of voor meerdere dagen.
     Let op: de coaches bieden geen correctieservice voor spelling en grammatica, maar kunnen wel hulp bieden bij bijvoorbeeld het begrijpen en plannen van je opdracht en het structureren van je tekst.


    Sessie

    Donderdag 22 mei, 09:00 - 17:00 uur

    Trainer

    Lennart Vonk

    Vind jij het lastig om je door lange en soms moeilijke studieteksten te worstelen? Tijdens de workshop 'Slimmer door je tekst' leer je hoe je op efficiënte wijze studieteksten kunt lezen. We zullen ingaan op de verschillende manieren om teksten te lezen en op hoe je de belangrijkste boodschap uit de tekst destilleert. Verder is er voldoende tijd om persoonlijke vragen over het lezen van studieteksten te stellen. 

    Sessie

    Maandag 12 mei, 15:30 - 17:30 uur

    Trainers

    Lennart Vonk, Noor Brinkhof

    Woordenschat en academische schrijfstijl: hoe gebruik ik de juiste woorden in mijn tekst?

    Vind je het lastig om in een academische stijl te schrijven en krijg je vaak te horen dat je te veel spreektaal gebruikt? Ben je vaak nog op zoek naar de juiste woorden? Schrijf je dan in voor de workshop Academische stijl en Woordenschat! In deze workshop gaan we aan de slag met academische woorden en formuleringen en leer je hoe je een meer academische stijl in je teksten kunt gebruiken.

    Sessie

    Donderdag 15 mei, 14:00 - 16:00 uur

    Trainers

    Anne de Boer, Anneloes Spaan, Lennart Vonk

    Welzijn

    Burned of bored-out? Een burn-out ontstaat door het doorschieten in werk, studie of andere bezigheden zonder rust- en oplaadmomenten. Een bore-out is een redelijk onbekend fenomeen. Een bore-out ontstaat bij mensen die onder meer doorschieten in rust nemen en uitdagingen uit de weg gaan. Verwarrend genoeg zijn de symptomen van een burn- en bore-out heel vergelijkbaar. Hoe vind je de juiste balans zonder jezelf kwijt te raken?

    In deze workshop nemen trainers Lianne van den Berg-Weitzel en Femke Noordhoek je vanuit hun persoonlijke ervaring mee in de zoektocht naar welk evenwicht voor jou werkt. Lianne is een ervaren trainer en volgde de opleiding tot HSP coach. Femke is een allround trainer en werkt graag met het thema sensitiviteit. 

    Sessie

    Vrijdag 16 mei, 09:30 - 12:00 uur

    Trainers

    Femke Noordhoek, Lianne van den Berg-Weitzel

    Heb jij het voor je gevoel altijd druk? Vind je het lastig om te ontspannen en wordt de stress je soms te veel? Meld je dan aan voor de training Stress Les(s) – Omgaan met stress.

    Doel & inhoud
    In de training leer je over de zin en onzin van stress en krijg je inzicht in jouw persoonlijke stresssignalen en stressfactoren. Je krijgt praktische tools aangereikt om fysiek en mentaal op te laden. Zo ontdek jij wat je nodig hebt om een goede balans tussen inspanning en ontspanning te creëren en behouden.

    Mogelijk heb je na het lezen van deze informatie over de training de indruk dat jij meer hulp nodig hebt. Wanneer je erg opziet tegen het leveren van bepaalde prestaties en daar veel last van hebt, dan kan er sprake zijn van Faalangst. Weet dat je in een gesprek met een Studentenpsychologen samen kunt bekijken of de Faalangsttraining die zij bieden voor jou passend is. Om je aan te kunnen melden bij de Studentenpsychologen heb je een verwijzing van je decaan nodig. Maak daarvoor dus eerst een afspraak met één van de decanen.

    Sessies

    Dinsdag 13 mei, 09:30 - 12:00 uur
    Dinsdag 27 mei, 09:30 - 12:00 uur

    Trainer

    Elise Roos

    Heb jij in je leven een ingrijpende gebeurtenis meegemaakt zoals het overlijden van een naaste of het verlies van gezondheid? Of heb je een andere gebeurtenis meegemaakt die veel impact op jou heeft? Dit kan ervoor zorgen dat het (soms) lastig is om met je studie bezig te zijn.

    Doel & inhoud
    In de training staan we stil bij de impact die een ingrijpende ervaring heeft op ons leven. Ook bieden we je een houvast om de draad van leven en studeren weer op te pakken. Geen snelle tips en tricks, wel reflecteren op jezelf en samen zoeken naar de hulpbronnen die jou kunnen ondersteunen.
    Deze training bestaat uit vier bijeenkomsten en wordt verzorgd door Lianne van den Berg- Weitzel, studentendecaan, en Jelle Meuwissen, ervaringsdeskundige op het gebied van rouw- en verlies.

    Reacties van studenten op de training:
    "Mijn emmertje voelt een stuk minder vol en dat koppel ik direct aan de bijeenkomsten. De spanning waarmee ik binnenkwam nam na de eerste bijeenkomst al af."
    "Door de training weet ik dat ik niet de enige ben die op mijn leeftijd met verlies leeft en voel ik me een stuk minder alleen in mijn situatie."
    "Ik begrijp nu dat een rouwproces niet op één standaard manier verloopt. Ik dacht altijd dat dat zo was, maar nu weet ik dat dat niet zo is en dat hoe het bij mij verloopt dus ook goed is."
    "Ik heb door de training toegang gekregen tot een stukje waar ik voorheen niet bij kon."


    Vragen
    We kunnen ons voorstellen dat je bepaalde vragen hebt over de training, dat je je afvraagt of deze op dit moment voor jou passend is of dat je gewoon twijfels hebt over deelname. Mocht je het daarom fijn vinden om vrijblijvend kennis te maken met één van de trainers, geef dat dan gerust aan in je aanmelding.

    Sessies

    Dinsdag 6 mei, 13:30 - 15:30 uur
    Dinsdag 13 mei, 13:30 - 15:30 uur
    Dinsdag 20 mei, 13:30 - 15:30 uur
    Dinsdag 27 mei, 13:30 - 15:30 uur

    Trainers

    Jelle Meuwissen, Lianne van den Berg-Weitzel